Pjenasto umutite zumanca i secer, dodajte kakao,

Sastojci
0 kom biskvit
0 kom 6 jaja
0 kom 2 vanilija secera
0 kom 4 kas. secera u prahu
0 kom 2.fil
0 kom 100 g mljevene napolitanke
0 kom 100 g mljevenog keksa
0 kom 100 g cokolade
0 kom 150 g margarina
0 kom glazura
0 kom 100 g cokolade
0 kom 100 g margarina
0 kom 6 kas secera u prahu
0 kom 40 g kakaa
0 kom 3 kas. brasna
0 kom 1 prasak za pecivo
0 kom 1. fil
0 kom 150 g mljevenih oraha
0 kom 5 kas. mlijeka
0 kom 250 g putera
Priprema
01.
02.
brasno sa praskom za pecivo
03.
i lagano sjedinite sa cvrstim snijegom od bjelanaca.
04.
Tijesto izrucite na pleh sa pekpapirom i pecite na 175°C, 15 min.
05.
Na sredinu jos tople kore stavite po duzini oklagiju preko koje cete prebaciti desni dio u pravcu lijevog.
06.
Pritisnite blago krajeve i pustite da se ohladi.