U tavi zagrijte ulje. Piletinu začinite češnjakom, đumbirom i crvenom paprikom te pržite 5 minuta. Maknite iz tave te držite na toplom.
Sastojci
0 kom ulje
0 kom češnjak u prahu
0 kom 2 žlice šerija
0 kom 1,5 žlica škroba
0 kom 2 žličice šećera
0 kom 25 g prženih indijskih oraščića, sitno nasjeckanih
0 kom đumbir
0 kom mljevena crvena paprika
0 kom 700 g pilećih prsa, narezanih na manje komadiće
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 1 stručak celera, sitno nasjeckanog
0 kom 1 crvena paprika, sitno narezana
0 kom 250 g komadića ananasa iz limenke, sa sokom
0 kom 75 ml sojinog umaka
Priprema
01.
02.
U tavu dodajte luk, celer i papriku te pržite 4-5 minuta.
03.
Ocijedite ananas te ostavite 50 ml soka. Dodajte ananas u tavu te držite na vatri 30 sekundi.
04.
Pomiješajte sok od ananasa, sojin umak, šeri, škrob i šećer u posudici. Vratite u tavu zajedno sa piletinom. Držite na vatri 1-2 minute.
05.
Kod posluživanja posipajte indijskim oraščićima.