Izmiješaj 1 dl ulja i 1 dl vode.
Sastojci
Priprema
Za nadjev dobro izmiješaj svježi sir, vanilin šećer, jaja, vrhnje i naribanu, dobro ocijeđenu buču.
U okruglu, namašćenu tepsiju (može i četvrtasta malo manja od veličine kora) stavi jednu koru čiji će rubovi visiti preko ruba tepsije, pa je malo navlaži mješavinom ulja i vode, pa na nju stavi sljedeću koru ali je malo zgužvaj da bude u veličiini tepsije, pa nju navlaži i tako još jednu, pa onda rasporedi nadjev.
Preko nadjeva opet složi tri namreškane kore (svaku malo navlaži), pa onda opet rasporedi nadjev, pa na njega dvije namreškane kore (opet svaku navlaži) i odozgo prekrij korom koja će pokriti sve (i nju navlaži), pa podigni rubove one prve kore (koja je visila preko tepsije) i preklopi njome burek.
Peci u pećnici zagrijanoj na 175°C oko 40-ak minuta. Još vruće pospi šećerom u prahu.