Jabuke oguliti i izrezati na kockice. Od šećera (80g) napraviti karamelu i dodati jabuke, cimet (30 g), vanilin šećer i rum. Propirjati malo dok sok ne ispari, ali ne previše da se ne razgnjecaju.
Sastojci
0 kom 1 pakiranje tosta (mekanog)
0 kom 3 jabuke
0 kom 150 g šećera
0 kom 80 g cimeta
0 kom 1 vanilin šećer
0 kom malo ruma
0 kom mali sirni namaz (70g)
0 kom 2 jaja
0 kom malo mlijeka
Priprema
01.
02.
Tost izrezati korice i razvaljati ga, te ga namazati sirnim namazom. Zatim staviti malo nadjeva od jabuka na jedan kraj i zarolati.
03.
Razmutiti jaja s mlijekom. Te tost umočiti u smjesu i pržiti na plitkoj
04.
masnoći.
05.
Pomiješati ostatak šećera s ostatkom cimeta i u to uvaljati prženi tost s jabukama.