dan: U pleh naslagati jedan sloj Petit keksa i malo poškropiti mlijekom da omekšaju. Napraviti kremu od 4 dl mlijeka i 2 x Dolcela Ledene fantazije lješnjak onako kako piše na receptu na poleđini vrećice. Preliti kremu po Petit keksima i staviti u zamrzivač.
Sastojci
0 kom 200 g petit beurre keksi
0 kom Krema: 4 dl mlijeka 2 x Podravka Dolcela Ledena fantazija lješnjak
0 kom Nadjev: 150 g Franck slanih prženih kikirikija Dr Oetker Karamela (Sauce Toffee Caramel) Nutella
0 kom Ukras: Nesquik Čoko - preljev
Priprema
01.
02.
dan - prije posluživanja: Na sladoled izdrobiti rukom Petit kekse i opet malo poškropiti mlijekom. Po keksima nasipati kikiriki. Preliti karamelom u tubi. Namazati po tome Nutellu i za kraj ukrasiti čoko-preljevom.
03.
Korisnički recept: yosippa