Izmjerite dvije šalice jagoda (2dl) i to dodajte u mikser. Dodajte mlijeka tek toliko da prekrije sve jagode (bit ce dovoljna jedna šalica od 2 dl) i dvije jušne žlice šećera. Sve to izmiksajte kako bi smjesa postala ravnomjerna, bez grudica. Ukoliko želite, možete miksati tako da voće ostane i u komadu.
Sastojci
0 kom bilo koje sezonsko voće ( ja sam koristila jagode i ribizl)
0 kom mlijeko
0 kom šećer
Priprema
01.
02.
Nakon što je smjesa gotova ulijte u plastičnu zdjelu s poklopcem ili u kalupe za sladoled i stavite 6 sati na zamrzavanje.
03.
Nakon toga, sladoled je spreman za upotrebu :)
04.
mala napomena: ja sam miksala ribizl i jagode i sladoled je bio jos ukusniji, predivne roza boje :))
05.
brzo jednostavno, bez puno muke i za 0 kuna pošto imam domaće jagode :)
06.
u slast :)))))))))