Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
Sastojci
0 kom 500 g goveđeg mesa
0 kom 1 manji luk, sitno nasjeckani
0 kom 350 g krumpira
0 kom mlijeko i maslac
0 kom parmezan
0 kom 1 šalica graška
0 kom 1 šalica mrkve
0 kom 100 g šampinjona narezanih na ploške
0 kom 2-3 rajčice, narezane na manje komadiće
0 kom 200 ml goveđeg temeljca
0 kom malo chilli umaka
0 kom bosiljak
0 kom papar
Priprema
01.
02.
U tavi prepržite luk te nakon toga ispecite meso. Dodajte grašak, mrkvu, šampinjone, rajčice, temeljac, chilli umak, bosiljak i papar. Pojačajte vatru tako da zavrije, zatim smanjite vatru i pirjajte oko 10 minuta.
03.
U međuvremenu skuhajte krumpir i napravite pire.
04.
U vatrostalnu posudu rasporedite meso i povrće. Sa strana posude dodajte krumpir na meso. Posipajte sa parmezanom i pecite u pećnici 25-30 minuta.