Izmiksati sastojke za tijesto i peći cca 40 min na 180 stupnjeva Kad se ohladi prerezati ga na pola Ukuhati sok od višanja sa 2 žlice gustina i 2 vanilin šećera, dok se ohladi u to umiksati višnje. Tijesto poškropiti rumom,pa redati pola fila od višanja,pola istučenog šlaga, pa opet tako..izvana premazati šlagom.. Ukrasiti ribanom čokoladom,ili čokoladom u prahu,po želji.. Dobar tek!

Sastojci
0 kom Tijesto;6 žutanjaka,
0 kom 20 dkg šećera,
0 kom 1 l šlaga
0 kom , 1 tegla višanja
0 kom 4 žlice vruće vode
0 kom , 1 dcl ulja,
0 kom 14 dkg brašna,
0 kom 1 prašak za pecivo,
0 kom 2 žlice kaka,
0 kom 6 bjelanjaka
0 kom Krema;
0 kom 1 tegla višanja
Priprema
01.