oprati, zakuhati u vodi, kuhati 20-30 min, odmah oguliti, ohladiti,
Sastojci
0 kom 1 kg krumpira
0 kom 4 tvrdo kuhana jaja
0 kom 2 male kobasice za roštilj
0 kom 2 mjerice kiselog vrhnja
0 kom 3 žlice mrvica;
0 kom listiće maslaca
0 kom Struja: Plin: Vrijeme pečenja:
Priprema
01.
02.
očistiti,
03.
sve sastojke izrezati na ploške i slojevito slagati u namazanu vatrostalnu posudu; ploške jaja i krumpira soliti gornji sloj završiti krumpirom;
04.
preliti preko krumpira;
05.
nabujak posuti sa
06.
poslagati po nabujku, posudu staviti u zagrijanu pećnicu i peći.
07.
-250 5-6 30-40 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb