Čokoladu rastopiti zajedno sa maslacem. Dok se čokolada malo ohladi u posudi miksati jaja, vanilin šećer i brašno. Ako smjesa bude pregusta možete dodati malo vode. U smjesu dodati rastopljenu čokoladu te opet sve dobro izmiksati. Dio čokoladne smjese odvojiti sa strane u jednu zdjelicu
Sastojci
0 kom čokoladna smjesa:
0 kom 200 g maslaca (otopljenog na sobnoj temperaturi)
0 kom 1 vanilin šećer
0 kom 250 g čokolade za kuhanje
0 kom 3 jaja
0 kom 1 vanilin šećer
0 kom 8 žlica glatkog brasna
0 kom krema od sira:
0 kom 200 g šećera u prahu
0 kom 500 g sirnog namaza
0 kom 1 jaje
Priprema
01.
02.
Za kremu od sira izmiješati krem sir, jaje, šećer u prahu i vanilin šećer.
03.
Veliku tepsiju namazati maslacem te izlijati čokoladnu smjesu te smjesu od sira. Nakon toga žlicom stavljati ostatak čokoladne smjese. Vilicom prošarati da izgleda kao mramorni kolač.
04.
Peći na 150 stupnjeva oko 35-40 minuta. Ostaviti da se hladi 10 minuta te izrezati na kocke. Staviti u hladnjak preko noći da se stisne.
05.