Skuhajte krumpir u vodi sa malo soli. Dobro ga ocijedite i prebacite u veću posudu.
Sastojci
0 kom 1 kg krumpira, oguljenog i narezanog na kockice
0 kom sol
0 kom 15-20 listova salate
0 kom 100 g dimljenog lososa
0 kom 1 manja crvena paprika, narezana na trakice
0 kom 100 ml kiselog vrhnja
0 kom luk vlasac
0 kom kopar
0 kom 2 žlice limunovog soka
0 kom sol
0 kom papar
0 kom 350 g svježih šparoga
Priprema
01.
02.
U međuvremenu u manjoj posudi pomiješajte papriku, kiselo vrhnje, luk vlasac, kopar, limunov sok, sol i papar. Pomiješajte sa krumpirom.
03.
Šparoge kuhajte 4-5 minuta u prekrivenoj posudi sa kipućom vodom. Zatim ih prebacite na 10 minuta u hladnu vodu. Ocijedite ih.
04.
Rasporedite listove salate na 4 tanjura. Na salatu dodajte krumpir, šparoge i losos.