oguliti, prerezati po dužini, izrezati na vrlo tanke ploške;
Sastojci
0 kom 3 tikvice (oko 500 g)
0 kom 4 rajčice srednje veličine
0 kom 2 zelene paprike
0 kom 1 glavicu luka
0 kom 8-10 maslina
0 kom 4 žlice ulja 2 žlice octa 1/2 žlice senfa sol, papar
0 kom 2 tvrdo kuhana jaja
0 kom 150 g ovčjeg sira
0 kom 2 žlice usitnjenog začinskog bilja.
Priprema
01.
02.
kratko potopiti u kipućoj vodi, ohladiti u hladnoj vodi, oguliti kožicu, izrezati na tanke ploške,
03.
razrezati na četvrtine, odstraniti peteljku i sjemenke, oprati, izrezati na rezance;
04.
očistiti, izrezati na ploške;
05.
izrezati na tanke ploške.
06.
Za umak
07.
dobro izmiješati i dodati povrće;
08.
oguliti, izrezati na osmine;
09.
izmrviti, jaja i sir umiješati u salatu i dodati
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb