prerezati popola, odstraniti peteljku, izvaditi sjemenke, odstraniti bijele stijenke, papriku oprati i izrezati na tanke rezance;
Sastojci
0 kom 375 g paprike (oko 3 komada)
0 kom 1 mali krastavac
0 kom 375 g tvrdih rajčica
0 kom 4 žlice ulja za salatu oko 4 žlice octa sol, papar, šećer
0 kom nasjeckani kopar
0 kom Druga mogućnost:
Priprema
01.
02.
oguliti, probati je li gorak, ako jest izrezati gornji sloj te ostatak narezati na tanke ploške;
03.
oprati, ocijediti, narezati na ploške
04.
Za umak
05.
izmiješati;
06.
umiješati; narezane sastojke izmiješati s umakom, salatu začiniti octom, šećerom i soli, ostaviti da odstoji.
07.
luk srednje veličine očistiti i narezati na kolutiće, 125 g bijelog kupusa sitno nastrugati i sve zajedno dodati u salatu.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb