pustiti da stoji u vodi oko 1 sat, posušiti,
Sastojci
0 kom 4 fileta od sleda
0 kom 250g kuhanog krumpira u ljusci 2 tvrdo kuhana jaja
0 kom 200 g lovačke kobasice
0 kom 1 jabuku
0 kom 1 kiseli krastavac
0 kom 1 žumance
0 kom 1-2 žličice senfa, solju, paprom, 1 žličicom šećera, 1 žlicom octa
0 kom 125 ml jestivog ulja,
0 kom 3 žlice jogurta
0 kom solju, paprom, šećerom.
Priprema
01.
02.
oba sastojka oguliti
03.
skinuti kožu,
04.
oguliti, prerezati na četiri dijela, izvaditi sjemenke,
05.
sve sastojke narezati na kockice.
06.
Za majonezu
07.
sa
08.
istući u zdjeli ručno ili električnom miješalicom da nastane jednolična masa, te dodavati žlicu po žlicu
09.
izmiješati sa sastojcima za salatu, pustiti da dobro odstoji; salatu eventualno začiniti
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb