Miksaj jaja sa šećerom, dodaj orahe, pa naizmjence kuhanu kavu i brašno prosijano sa praškom za pecivo. Peci na 180° oko pola sata. Ohladi, pa vodoravno prereži na dva dijela.

Sastojci
0 kom Za tijesto:
0 kom 4 jaja
0 kom 4 žlice brašna
0 kom 1 žumanjak
0 kom 15 dag maslaca
0 kom Glazura:
0 kom 10 dag čokolade za kuhanje
0 kom 4 žlice ulja
0 kom 8 žlica jake crne kave (kuhane)
0 kom 10 dag šećera
0 kom 10 dag mljevenih oraha
0 kom 15 dag brašna
0 kom 1 prašak za pecivo
0 kom Krema_
0 kom 3 dl mlijeka
0 kom 5 žlica šećera
Priprema
01.
02.
Za kremu izmješaj šećer, brašno, žumanjak i polako dodaji hladno mlijeko uz miješanje. Skuhaj na laganoj vatri. U hladno umiješaj izrađeni maslac.
03.
Prvi dio biskvita navlaži sokom od naranče ili nekim drugim po želji, pa po njemu razmaži 3/4 kreme, poklopi drugim dijelom tijesta, ponovno navlaži sokom pa stavi ostatak kreme.
04.
Prelij glazurom od čokolade za koju otopi čokoladu i ulje na laganoj vatri uz stalno miješanje. Dobro ohladi.