Od sastojaka za tijesto zamijesi prhko tijesto, oblikuj u kuglu, zamotaj u foliju i ostavi pola sata u hladnjaku. Razvaljaj na debljinu od oko pola centimetra i okruglim kalupom ili manjom čašom izrezuj krugove. Stavi peći u podmazan i brašnom posut' lim u pećnicu prethodno zagrijanu na 170°C desetak minuta (da budu pečeni ali ostanu bijeli).

Sastojci
0 kom Za tijesto:
0 kom 30 dag brašna
0 kom 1 dl mlijeka
0 kom 10 dag maslaca ili margarina
0 kom 2 male žličice praška za pecivo
0 kom 1 jaje
0 kom 15 dag maslaca ili margarina
0 kom 10 dag šećera
0 kom 1 vanilin
0 kom Za kremu:
0 kom 15 dag oraha
0 kom 3 vanilin šećera
Priprema
01.
02.
Dva po dva spajaj kremom za koju prokuhaj mlijeko i vanilin šećer, pa dodaj orahe, a u hladno umiješaj dobro izrađeni margarin ili maslac.
03.
Rubove spojenih kolača uvaljaj u rastopljenu čokoladu i mljevene orahe.