pomiješati sa

Sastojci
0 kom 375 ml soka od svježih krastavaca (ocijediti iz svježeg krastavca)
0 kom 3 čašice (150 g) kiselog vrhnja;
0 kom 1/2 krastavca za salatu
0 kom 1/2 crvene paprike, 1/2 zelene paprike
0 kom oko 200 g cikle (iz staklenke)
0 kom 2 tvrdo kuhana jaja
0 kom 2 vezice vlasca
0 kom oko 3 žličice votke, soli, svježe mljevenim paprom
Priprema
01.
02.
oprati
03.
skinuti peteljke s polovica paprike, odstraniti sjemenke, odstraniti bijele stijenke, oprati;
04.
ocijediti, sva tri sastojka izrezati na male kockice;
05.
očistiti, sitno narezati;
06.
isprati, osušiti i sitno narezati; sve sastojke zajedno s vrhnjem, te s već umiješanim sokom od krastavaca još jednom promiješati, začiniti s
07.
poslužiti jako hladno.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb