sa
Sastojci
0 kom 4 žumanca
0 kom 65 g šećera 1 vrećicom vanilin-šećera
0 kom 1 prstohvatom soli, nastruganom limunovom koricom, 6 žlica ruma, 2 1/2 žličice bijele samljevene želatine
0 kom 3 žlice hladne vode
0 kom 375 ml (3/8 l) tučenog slatkog vrhnja
0 kom struganom čokoladom.
Priprema
01.
02.
izmiješati u kremastu masu i pomiješati sa
03.
pomiješati sa
04.
ostaviti 10 minuta da nabubri, zagrijati na laganoj vatri, miješajući, dok se želatina ne rastopi, želatinu umiješati u masu od žumanaca i ohladiti, čim se krema počne zgušnjavati umiješati
05.
staviti kremu da se hladi, prije posluživanja ukrasiti
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb