Šnitama kruha pažljivo odstranite koricu. Rukama ih utisnite tako da se ne mrve. Premažite ih po cijeloj površini tankim slojem Nutelle ili namaza po želji.
Sastojci
0 kom 7 šnita bijeloga kruha
0 kom 2 jaja
0 kom 3 velike žlice mlijeka
0 kom 1 šalice šećera
0 kom 1 žlica cimeta
0 kom 100 grama maslaca
0 kom Nutella
0 kom 100 grama jagoda
Priprema
01.
02.
Jagode operite u hladnoj vodi, ocijedite i dobro osušite. Izrežite ih na kocke. Poslažite ih po svakoj šniti kruha koliko stane uz rub.
03.
Pažljivo zarolajte šnitu sa jagodama da dobijete rolicu. Ponovite postupak sa preostalim kruhom i jagodama.
04.
U dubljoj posudi, pomiješajte jaja i mlijeko i miksajte dok ne dobijete glatku smjesu.
05.
U drugoj posudi, pomiješajte šećer i cimet.
06.
Na tavi otopite maslac. Svaku rolicu umočite u mješavinu jaja i mlijeka i položite na tavu, tako da je preklop sa donje strane. Kada dobije zlatnu boju, okrenite ga i zapecite sa drugih strana. Ponovite postupak sa svim rolicama.
07.
Redoslijedom kako ih vadite iz tave, uvaljajte ih sa svih strana u mješavinu šećera i cimeta.
08.
Poslužite vruće uz svježe jagode.