Rolada s kremom od kokosa

Rolada s kremom od kokosa

Sastojci

0 kom Biskvit:
0 kom 6 jaja
0 kom 70 g gustina
0 kom 50 g margarina
0 kom 6 žlica šećera
0 kom 6 žlica brašna
0 kom 1/2 praška za pecivo
0 kom 2 žlice kakaa
0 kom Krema od kokosa:
0 kom 8 dl mlijeka
0 kom 3 žlice kokosovog brašna
0 kom 4 žlice šećera

Priprema

01.

Žumanjke i šećer pjenasto izraditi, dodati brašno pomiješano s praškom za pecivo i kakaom. Biskvit ispecite na papiru u većem limu na 180°C, oko 30 min. Vrući odmah zamotajte u roladu i pustite da se ohladi. Za kremu u mlijeko namočite kokosovo brašno. U posudu u kojoj ćete kuhati kremu stavite dio mlijeka s kokosom i šećer da zavrije, za to vrijeme u drugu polovicu mlijeka umutite gustin. Maknite vrelo mlijeko s vatre i polako umutite mlijeko s gustinom, pustite da provrije neprestano mješajući. Kad se krema zgusne ostavite da se ohladi. U ohlađenu kremu umiješajte margarin.

02.

Namažite kremu na biskvit i urolajte biskvit.

žena.hr
24.1.2017.