Ispeći biskvit od navedenih sastojaka. kad se ispeče, ostaviti da se ohladi. 2. Rebrasti duguljasti protvan obložiti prozirnom ili aluminijskom folijom. Kesten pire promiješati s otopljenom čokoladom i polako utiskivati na foliju (debljine oko 1 cm) ili po izboru, ovisno koliko ima kesten pirea. U sredinu staviti šlag i poklopiti pečenim biskvitom. Ostaviti u frižideru oko 15 min da se sve poveže. 3. Izvaditi i preokrenuti na pladanj, maknuti foliju i ukrasiti po želji.
Sastojci
0 kom Za biskvit 3 žumanjka 3 žlice šećera 3 žlice brašna snijeg od 3 bjelanjka
0 kom Krema 1 kg kesten pirea kupljenog ili kućna izrada 100 g rastopljene čokolade 1/2 l. slatkog vrhnja
Priprema
01.
02.
Korisnički recept: akva