Prvo u jednoj zdjeli izmiksamo žumanjke i šećer, a u drugoj bjelanjak. U izmiksane žumanjke sa šećerom umiješamo brašno, kakao, sol, med i cimet. Smjesu izlijemo na lim i pečemo oko 20 minuta na 180°.
Sastojci
0 kom Biskvit:
0 kom 7 jaja
0 kom 2 dl vrhnja za šlag
0 kom 2 žlice ruma
0 kom 50 g tamne čokolade
0 kom šećera po želji
0 kom Glazura za ukras:
0 kom 300 ml vrhnja za šlag
0 kom 100 g rastopljene mliječne čokolade
0 kom 5 velikih žlica kakaa
0 kom 150 g brašna
0 kom malo soli
0 kom 100 g šećera
0 kom 2 žlice meda od kestena
0 kom žličica cimeta
0 kom Krema:
0 kom 200 g kesten pirea
Priprema
01.
02.
Za vrijeme pečenja biskvita
03.
Za glazuru izmiksamo ohlađenu rastipljenu čokoladu zajedno sa šlagom te njome ukrasimo roladu. Ako želite oblik panja, ispecite takva 2 biskvita i iskombinirajte oblik panja.
04.