Riblji tacosi sa umakom od jogurta

Riblji tacosi sa umakom od jogurta

Sastojci

0 kom Umak:
0 kom 100 ml jogurta
0 kom 500 g fileta ribe po želji
0 kom 12 tortilla
0 kom 200 g kupusa
0 kom 2 rajčice, sitno narezane
0 kom 1 žlica majoneze
0 kom 3 žlice vrhnja
0 kom kumin
0 kom sok 1 limuna
0 kom peršin
0 kom sol i papar
0 kom sok 1/2 limuna
0 kom 2 žlice ulja

Priprema

01.

U manjoj zdjelici pomiješajte sve sastojke za umak.

02.

Pomiješajte malo ulja i sok od limuna te time premažite filete i ostavite ih 5 minuta da odstoje. Nakon toga ih ispecite u pećnici na foliji dok ne poprime lijepu boju i ne budu kuhane u sredini. Nakon toga ih usitnite.

03.

Zagrijte tortille prema uputama na pakiranju.

04.

U tortilje stavite ribe, umak, te kupus i rajčice.

žena.hr
15.10.2009.