Riblji fileti sa limunom i bosiljkom

Riblji fileti sa limunom i bosiljkom

Sastojci

0 kom 1 žlica meda
0 kom 1 žlica limunovog soka
0 kom sol
0 kom papar
0 kom 1 sitno narezana crvena paprika
0 kom sitno nasjeckani bosiljak
0 kom malo naribane korice limuna
0 kom 8-10 sitno nasjeckanih kapara
0 kom 8 fileta ribe po želji

Priprema

01.

Pomiješajte prva četiri sastojka u manoj zdjelici i stavite na stranu.

02.

Pomiješajte sljedeća četiri sastojka u drugoj manoj zdjelici i stavite na stranu.

03.

U malo namašteni lim za pečenje stavite filete ribe. Premažite sa mješavimon sa medom. Pecite u pećnici 10-15 minuta ili dok riba ne bude pečena.

04.

Kod posluživanja posipajte sa paprikom i ostalim sastojcima.

žena.hr
1.4.2010.