Riblji filet na proljetni način s bademima i svježim sirom

Riblji filet na proljetni način s bademima i svježim sirom

Sastojci

0 kom 2 fileta lista (po oko 200 g)
0 kom limunovim sokom solju, paprom 2 žlice pšeničnog brašna 1 izmućeno jaje 4 žlice mrvica 2 žlice ulja
0 kom 2 paketića (od po 200 g)
0 kom 1-2 žlice maslaca 4 žlice oguljenih badema narezanih na ploškice
0 kom peršinom kriškama limuna
0 kom vrijeme prženja: prilog:

Priprema

01.

oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, natopiti ostaviti 15 min, posuti riblji filet najprije uvaljati u pa potom u i na kraju u

02.

zagrijati, filet pohati s obje strane do zlatnožute boje poslužiti na zagrijanoj plitici

03.

svježeg kravljeg sira (na proljetni način) glako razmazati preko fileta otopiti

04.

ispržiti do zlatnožute boje, posuti po siru filet garnirati

05.

i poslužiti

06.

svaka strana oko 10-12 min krumpir s maslacem

žena.hr
2.11.2013.