oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, natopiti ostaviti 15 min, posuti riblji filet najprije uvaljati u pa potom u i na kraju u
Sastojci
0 kom 2 fileta lista (po oko 200 g)
0 kom limunovim sokom solju, paprom 2 žlice pšeničnog brašna 1 izmućeno jaje 4 žlice mrvica 2 žlice ulja
0 kom 2 paketića (od po 200 g)
0 kom 1-2 žlice maslaca 4 žlice oguljenih badema narezanih na ploškice
0 kom peršinom kriškama limuna
0 kom vrijeme prženja: prilog:
Priprema
01.
02.
zagrijati, filet pohati s obje strane do zlatnožute boje poslužiti na zagrijanoj plitici
03.
svježeg kravljeg sira (na proljetni način) glako razmazati preko fileta otopiti
04.
ispržiti do zlatnožute boje, posuti po siru filet garnirati
05.
i poslužiti
06.
svaka strana oko 10-12 min krumpir s maslacem
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb