U zdjelicu stavite temeljac, mrkve i češnjak te nakon što zavrije smanjite vatru i pirjajte 10-15 minuta ili dok mrkve ne omekšaju. Mrkve zatim usitnite.

Sastojci
0 kom 2 mrkve, narezane na ploške
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckan
0 kom peršin
0 kom 250 ml kokošjeg temeljca
0 kom 100 ml mlijeka
0 kom 2 žličice ribljeg umaka
0 kom 1 žličica currya
0 kom 1 žličica smeđeg šećera
0 kom sol
0 kom ulje
0 kom 500 g fileta ribe po želji
Priprema
01.
02.
U zdjelu dodajte mlijeko, riblji umak, curry i šećer te kratko pirjajte. Pri kraju dodajte sol po želji.
03.
U tavi na ulju ispecite ribu.
04.
Ribu možete poslužiti sa rižom te preliti sa pripremljenim umakom.
05.
Po želji na kraju posipajte sa peršinom.