oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, natopiti
Sastojci
0 kom 400 g ribljeg fileta (npr. svježi bakalar ili list)
0 kom limunovim sokom
0 kom nasjeckanim peršinom
0 kom 1 veliki luk
0 kom 1 žličicom kapara
0 kom 250 ml vruće instant juhe
0 kom 1 žlicu jestivog škroba
0 kom 2 žlice hladne vode
0 kom pireom od rajčice, senfom, solju, paprom, slatkom paprikom
0 kom i limunovim sokom.
0 kom 2 kisela krastavca
Priprema
01.
02.
ostaviti da stoji oko 15 min;
03.
-30 min.
04.
očistiti, sitno narezati, dodati zajedno sa
05.
zakipiti, kuhati oko 5 min
06.
razrijediti sa
07.
i povezati time juhu, začiniti
08.
narezati na rezance, dodati umaku, umak prokuhati, riblji filet narezati na kocke i 10-15 ostaviti da se kuha na laganoj vatri,
09.
ribu poslužiti na zagrijanoj plitici, posuti
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb