oprati, osušiti, odrezati kapice na rajčicama, izvaditi sredinu, a unutrašnjost posuti
Sastojci
0 kom 4 rajčice srednje veličine
0 kom solju i paprom, 150 g šampinjona
0 kom limunovim sokom, malo bijelog vina;
0 kom 1 žličicu maslaca
0 kom 2 žlice slatkog vrhnja
0 kom 3 ploške kuhane šunke
0 kom nasjeckanim vlascem.
0 kom Vrijeme pirjanja šampinjona:
0 kom Vrijeme u pećnici:
Priprema
01.
02.
oprati, očistiti, narezati na kockice, preliti
03.
rastopiti i pirjati šampinjone, dodati
04.
izmiješati, pirjajući pustiti da tekućina ukuha;
05.
narezati na sitne kockice, dodati šampinjonima, posoliti, popapriti, rajčice ispuniti nadjevom, pokriti kapicama, složiti u vatrostalnu posudu i zapeći u pećnici; posuti
06.
-8 min
07.
oko 15 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb