meso oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, izrezati na kockice zagrijati i na njemu popržiti meso dodati očistiti, protisnuti očistiti, izrezati na kolutove; češnjak i luk dodati mesu i kratko popržiti doliti i pirjati oko 45 min odstraniti vanjske oštećene listove, razrezati popola i izrezati na tanke rezance, oprati, dobro ocijediti potopiti kratko u kipuću vodu (ne kuhati), ohladiti u hladnoj vodi, oguliti kožicu, izrezati zeleni dio, razrezati popola i dodati meso zajedno s kupusom doliti, posoliti,popariti i pirjati u dobro zatvorenom loncu oko 30 min pažljivo miješajući doliti i još nekoliko minuta zagrijavati
Sastojci
0 kom 250 g govedine 250 g janjetine 250 g svinjetine
0 kom 2-3 žlice ulja sol, papar 1 češanj češnjaka 2 glavice luka
0 kom 250 ml vode 1 kg kineskog kupusa
0 kom 2 rajčice
0 kom 125 ml vode
0 kom 125 ml bijelog vina
0 kom prilog
Priprema
01.
02.
riža ili krumpir
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb