Biskvit:
Sastojci
Priprema
Bjelanjke lupati u snijeg i polako dodavati šećer sa vanilijom.Dalje ulupati da bude čvrst snijeg.Prašak za pecivo pomiješati sa brašnom te dodati bjelanjcima,zatim dodati kokos te kuhačom izmješati.Nek je pećnica ugrijana na 170c.
Preko keksa staviti ostalu kremu(i malo premazati okolo).
Obilno posuti kokosom i staviti hladiti.Hladnu i poslužiti.
Možete 1-2 žlice ostaviti šlaga(prije nego ga cijelog dodate u puding)za naknadno malo ukrasiti.
Biskvit uliti u kalup (sa pekpapirom)promjera 27cm i peći 15 min(sasvim dovoljno,nek malo površina požuti).
Izvaditi te hladiti.Na tacnu postaviti hladan biskvit,ali s tim da GORNJU PEČENU STRANU na tacnu stavite prema dolje,tako da strana koja je bila dolje na tacni bude gore.
Krema:
Žutanjke promiješati sa pudingom i 2 dcl mlijeka.
Ostalo mlijeko staviti kuhati te primješati puding i kuhati dok se ne zgusne.Ohladiti.
Maslac istući sa šećerom i dodati u hladnu kremu,sjediniti.Posebno istući vrhnje za šlag i umiješati u kremu od pudinga.
Na biskvit staviti polovicu kreme.
Zatim poslagati petit kekse predhodno umakane u tekućinu mlijeka sa maraskinom.