-povrće izblanširamo,mrkva na kolutiće,keljna trakice a cvjetaću razdjelimo,nakon blanširanja u tavicu malo maslaca,soli i češnjaka i toljepo zapečemo parminuta
Sastojci
0 kom 400 gr puretine-prsa
0 kom 100 gr šampinjona
0 kom 2 veće mrkve
0 kom 1 manja cvjetaća
0 kom pol glavice srednjeg kelja
0 kom kroketi
0 kom -vrhnje za bijeli umak,hladni
0 kom -soja sos i žlica juhe od gljiva zasmeđi umak,topli
Priprema
01.
02.
-puretina na šnicle,začiniti po želji i na naglo
03.
-gljive oguliti,ovisno o veličini prepoloviti,malo soli i prepeći
04.
-kroketi po želji,ja ih radim doma,pa su mi ukusniji ,uostalom ne da mi se davati lova za ono smeće izleda a tako je ukusnije
05.
-jedno vrhnje,malo vlasca,češnjaka i kopra,izmješati i staviti u hladnjak
06.
-nakon pečenja samo u tavicu ubaciti žlicu juhe od gljiva,žlicu soja sosa i malo vode i ukusan topli umak