U tavi ispecite meso. Dodajte luk, češnjak, celer i papriku te pržite dok povrće ne omekša.
Sastojci
0 kom 400 g mljevenog purećeg mesa
0 kom 1 žlica maslinovog ulja
0 kom origano
0 kom ružmarin
0 kom bosiljak
0 kom sol i papar
0 kom naribani parmezan (po želji)
0 kom 1 luk, sitno nasjeckani
0 kom celer
0 kom 1 manja zelena paprika, sitno narezana
0 kom 200 g konzerviranih gljiva, ocijeđenih
0 kom 1 limenka pasiranih rajčica
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckani
0 kom 400 g tjestenine
0 kom peršin
Priprema
01.
02.
Dodajte rajčice, gljive i začine te pirjajte na laganoj vatri.
03.
U međuvremenu skuhajte tjesteninu, ali ne previše. Ocijeđenu al dente tjesteninu stavite u tavu sa mesom i povrćem. Prekrijte tavu te držite na laganoj vatri 15-20 minuta uz povremeno miješanje.
04.
Na kraju po želji posipajte sa parmezanom.