oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti;
Sastojci
Priprema
prokuhati;
umiješati u umak, karabatak i povrće izvaditi iz juhe, dobro ocijediti, povrće staviti na pladanj, preliti umakom. karabatak izrezati na ploške, poslagati po povrću i garnirati
baguette (dugački bijeli kruh).
oprati, staviti zajedno s karabatkom i u vodu i prokuhati;
očistiti, ostrugati, oprati, raspoloviti po dužini, izrezati na 4 dijela i nožem rezati na 3 cm dugačke štapiće;
očistiti (listove ostaviti na struku), oprati, rezati na komade dugačke 4 cm povrće dodati batku nakon 50 min kuhanja;
očistiti, razrezati, temeljito oprati i rezati na komede dugačke 4 cm (po potrebi još jednom oprati);
podijeliti na cvjetiće, temeljito oprati, povrće dodati nakon daljnjih 10 min kuhanja, kuhati još 15 min i ostaviti da se hladi u juhi.
Za umak
očistiti, protisnuti kroz cjedilo, izmiješati sa
i malo-pomalo umiješati (umak mora biti gust), začiniti