U manjoj posudi pomiješajte rajčice, sir, malo ulja, ružmarin, papar i češnjak.
Sastojci
0 kom 1 veća rajčica, sitno narezana
0 kom 30 g mrvljene mozzarelle
0 kom maslinovo ulje
0 kom ružmarin
0 kom papar
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckan
0 kom 4-8 većih kapica šampinjona (ovisno o veličini)
0 kom 2 žlice limunovog soka
0 kom 2 žličice sojinog umaka
0 kom peršin
Priprema
01.
02.
Očistite unutarnji dio kapica šampinjona. U manjoj posudi pomiješajte malo ulja, limunov sok i sojin umak. Premažite sa obje strane kapica.
03.
Stavite gljive na grill 5 minuta sa svake strane.
04.
Okrenite gljive tako da donja strana bude gore te ispunite pripremljenom smjesom. Držite na grilu 3-4 minute dok se sir ne otopi.
05.
Posipajte peršinom.