Punjeni krumpiri

Punjeni krumpiri

Sastojci

0 kom 4 veća krumpira, neoguljena
0 kom ulje
0 kom 150 g kuhane ribe po želji
0 kom 30 g naribane goude
0 kom 50 ml kiselog vrhnja
0 kom 5-6 sitno narezanih kiselih krastavaca
0 kom malo luka vlasca
0 kom 1 žlice limunovog soka
0 kom 30 g naribane goude

Priprema

01.

Namažite krumpir sa malo ulja te ga pecite na 190 stupnjeva 50-60 minuta.

02.

Dok se krumpir malo ohladi, odrežite na vrhu 5-6 mm. Izdubite sadržaj te od njega napravite pire i stavite u zdjelicu.

03.

U zdjelicu dodajte sljedećih 6 sastojaka te sve dobro promiješajte i time napunite krumpire.

04.

Na vrh dodajte preostali sir. Vratite u pećnicu na još 30 minuta.

žena.hr
2.12.2007.