U manjoj zdjelici pomiješajte temeljac i škrob. Dodajte sok od naranče, šećer, sojin umak i đumbir, pomiješajte te stavite na stranu.
Sastojci
0 kom 60 ml kokošjeg temeljca
0 kom 1 žlica škroba
0 kom 2 sitno narezana mlada luka
0 kom 60 ml soka od naranče
0 kom 1 žlica smeđeg šećera
0 kom 1 žlica sojinog umaka
0 kom malo naribanog đumbira
0 kom ulje
0 kom 500 g svinjetine, narezane na male trakice
0 kom 1 sitno narezana crvena paprika
0 kom 1 sitno nasjeckani luk
Priprema
01.
02.
U tavi zagrijte ulje te prepržite meso sve dok ne počne poprimati smeđu boju.
03.
Dodajte papriku i luk. Pržite još 3 minute. Dodajte mješavinu sa temeljcem. Držite na vatri još 1-2 minute.
04.
Dodajte mladi luk, držite još kratko na vatri i poslužite.