U tavi zagrijte ulje te pržite paprike 3 minute. Izvadite ih iz tave.
Sastojci
0 kom 1 veća crvena paprika, narezana na dulje trakice
0 kom 500 g goveđeg mesa, narezanog na manje komade
0 kom ulje
0 kom 75 ml soka limuna
0 kom 2 žlice meda
0 kom 2 žlice hoisin umaka
0 kom 2 žličice sojinog umaka
0 kom đumbir
0 kom chili u prahu
0 kom peršin
Priprema
01.
02.
U tavi zatim pržite meso 3-4 minute te ga izvadite iz tave.
03.
U tavu dodajte sok limuna, med, hoisin umak, sojin umak, đumbir i chili. Držite na jakoj vatri uz često miješanje 4-5 minuta.
04.
U tavu vratite meso i paprike te pomiješajte i malo zagrijte.
05.
Kod posluživanja posipajte peršinom.