U zdjeli za juhu zagrijte luk, chilli, sol, kumin, češnjak i sok od rajčice da sve zavrije. Nakon toga smanjite vatru i pirjajte prekriveno 5 minuta.

Sastojci
0 kom 1 veći luk, sitno nasjeckan
0 kom 2 žličice chilli praha
0 kom 200 g kukuruza
0 kom 1 tikvica, narezana na manje trakice
0 kom 1 žličica soli
0 kom 1 žličica kumina
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom 200 ml soka od rajčice
0 kom 600 ml vode
0 kom 250 g leće
0 kom 1 limenka pelata, usitnjenih
0 kom 4-5 papričica, sitno narezanih
Priprema
01.
02.
Dodajte vodu, leću, rajčice i papričice. Dok sve zavrije, smanjite vatru i pirjajte prekriveno 20 minuta.
03.
Dodajte kukuruz te pirjajte još 10 minuta. Dodajte tikvice te pirjajte još 5 minuta.