Povrće sa Ceasar umakom

Povrće sa Ceasar umakom

Sastojci

0 kom Ceasar umak:
0 kom 100 ml kiselog vrhnja
0 kom 200 g mahuna
0 kom 300 g brokule
0 kom biljno ili maslinovo ulje
0 kom sol i papar
0 kom 100 g majoneze
0 kom 1 žlica limunovog soka
0 kom 1 žličica worcestershire umaka
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckanog
0 kom sol i papar
0 kom 100 g mrvljenog parmezana
0 kom 1 žlica mlijeka
0 kom 1 paprika, narezana na manje komade

Priprema

01.

U zdjelici dobro promiješajte sve sastojke za umak te ga stavite u hladnjak.

02.

Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva.

03.

Lagano namastite lim za pećnicu te stavite povrće. Posolite i popaprite povrće te lagano pošpricajte sa uljem.

04.

Pecite 15-20 minuta dok povrće ne omekša te poslužite sa umakom.

žena.hr
22.8.2009.