očistiti i sitno narezati;
Sastojci
0 kom 4 velike glavice luka
0 kom 60 g svinjske masti
0 kom 2 zelene paprike
0 kom 200 g mrkve 250 g krumpira
0 kom 300 g smrznutog graška;
0 kom 1 1/4 l instant mesne juhe
0 kom sol, papar, ružmarin;
0 kom 200 g šunke ili mesnate slanine
0 kom 2 tvrdo kuhana jaja
0 kom dvije žlice nasjeckanog peršina.
Priprema
01.
02.
zagrijati u otvorenom loncu na pritisak i na njoj pirjati luk dok ne postane staklast;
03.
prepoloviti, odstraniti peteljku i sjemenke, oprati, izrezati na rezance, kratko propirjati s lukom;
04.
očistiti, oprati, izrezati na kocke; oguliti, oprati, izrezati na kocke i staviti u lonac zajedno sa
05.
doliti i dodati
06.
lonac zatvoriti i kuhati dok povrće ne omekša;
07.
izrezati na rezance;
08.
oguliti, izrezati na ploške ili kriške i dodati povrću;
09.
jelo posuti sa
10.
oko 5-6 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb