oprati u hladnoj tekućoj vodi, posušiti, izrezati na tanke ploške, a ploške na deblje rezance,
Sastojci
0 kom 600 g goveđeg mesa (od bula)
0 kom 4 žlice sojina umaka
0 kom 2 žlice rižinog vina
0 kom 2-3 žlice gustina, 250 ml (1/4 l) ulja
0 kom 1 poriluk (oko 160 g)
0 kom oko 250 g bambusovih klica (iz limenke)
0 kom 250 ml (1/4 l) vruće vode 1-2 žlice namočenih kineskih gljiva
0 kom đumbirom.
0 kom Vrijeme pirjanja:
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
izmiješati sa,
03.
meso staviti u marinadu i pustiti da odstoji 30 minuta, mesne rezance izvaditi, (marinadu sačuvati), ocijediti meso, posuti sa
04.
ugrijati, mesne rezance po porcijama, popržiti, ocijediti, staviti na toplo, ocijediti ulje i ostaviti oko 5 žlica u tavi;
05.
očistiti, dobro oprati, izrezati na tanke rezance, ocijediti;
06.
ocijediti, narezati na rezance, rezance poriluka i bambusa popržiti na ulju, dodati marinadu i
07.
dodati, zagrijati, dodati meso, dodati soli po ukusu, začiniti
08.
-15 min.
09.
riža.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb