Pohani filet crvenog grgeča

Pohani filet crvenog grgeča

Sastojci

0 kom 750 g crvenog grgeča
0 kom 2 žlice limunova soka
0 kom solju, paprom;
0 kom 1 jaje
0 kom 2 žlice hladne vode
0 kom pšenično brašno
0 kom 75 g mrvica 80 g margarina
0 kom Vrijeme prženja:
0 kom Druga mogućnost:
0 kom Vrijeme pečenja:

Priprema

01.

oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, narezati na komade, natopiti sa

02.

ostaviti da stoji oko 30 min, posušiti, posuti

03.

izmutiti sa

04.

filet najprije uvaljati u

05.

potom u izmučeno jaje, te na kraju u

06.

zagrijati, filet s obje strane ispržiti do zlatnožute boje.

07.

-12 min

08.

umjesto crvenog grgeča može se uzeti filet lososa ili svježeg bakalara.

09.

-12 min, filet lista peći oko 15 min.

žena.hr
5.9.2013.