oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, narezati na komade, natopiti sa
Sastojci
0 kom 750 g crvenog grgeča
0 kom 2 žlice limunova soka
0 kom solju, paprom;
0 kom 1 jaje
0 kom 2 žlice hladne vode
0 kom pšenično brašno
0 kom 75 g mrvica 80 g margarina
0 kom Vrijeme prženja:
0 kom Druga mogućnost:
0 kom Vrijeme pečenja:
Priprema
01.
02.
ostaviti da stoji oko 30 min, posušiti, posuti
03.
izmutiti sa
04.
filet najprije uvaljati u
05.
potom u izmučeno jaje, te na kraju u
06.
zagrijati, filet s obje strane ispržiti do zlatnožute boje.
07.
-12 min
08.
umjesto crvenog grgeča može se uzeti filet lososa ili svježeg bakalara.
09.
-12 min, filet lista peći oko 15 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb