Napravite malo gušću smjesu za palačinke. Umjesto šećera ja koristim vanilin šećer i dodajem prašak za pecivo pola vrećice ili ako nema toga onda čajnu žličicu sode bikarbone.
Sastojci
0 kom 4 banane
0 kom 1 jaje
0 kom Pola limuna
0 kom Kokosovo ulje ili obično
0 kom Brašno
0 kom Vrećica vanilin šećera
0 kom Pola vrećice praška za pecivo
0 kom Mlijeko
0 kom Sladoled
0 kom Suhe brusnice
0 kom Čokoladni preljev
0 kom Puding od vanilije čašica
Priprema
01.
02.
Ogulite banane i premažite ih limun kako ne bi pocrnile
03.
Zagrijte dovoljnu količinu ulja na tavici tako da bude bar pola centimetra prekriveno uljem po cijeloj površini tave
04.
Umačite banane u smjesu i brzo ih stavite u vruće ulje. Okrenite ih da se ravnomjerno ispeku sa svake strane, ali ih nemojte dugo peći, dovoljno je dok porumene
05.
Vadite iz ulja i stavljate na papirnati ubrus da pokupi višak ulja
06.
Dodajte dvije kuglice sladoleda po izboru s jedne strane na tanjuru, žlicu pudinga na drugu stranu, pospite suhim brusnicama i prelijte preljevom od čokolade