oguliti, raspoloviti po dužini, rezati poprijeko na kriške, ostaviti nekoliko kriški sa strane za ukrašavanje
Sastojci
0 kom 5 kivija
0 kom 5 svježih datulja
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom 2 žlice maraskina 2 žlice svježeg soka od naranče
0 kom 1 žlicu šećera 1/2 vrećice vanilin-šećera
0 kom 12 piškota
0 kom 3 žumanca
0 kom 100 g prosijanog šećera
0 kom 3 bjelanca
0 kom Struja:
0 kom Plin:
Priprema
01.
02.
skinuti kožicu, raspoloviti po dužini, izvaditi sjemenke oba sastojka nakapati sa
03.
umiješati
04.
staviti u hladionik da upije staviti na plitki kalup otporan na vatru, voće s tekućinom složiti na piškote;
05.
pjenasto tući sa
06.
istući u čvrst snijeg, staviti na smjesu od žumanaca i umiješati masu rasporediti po voću, kalup staviti na rešetku i gurnuti u zagrijanu pećnicu.
07.
oko 200
08.
oko 4
09.
-15 min; omlet ukrasiti preostalim kriškama kivija, odmah poslužiti.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb