Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
Sastojci
0 kom maslinovo ulje
0 kom 1 patlidžan, narezan na manje komadiće
0 kom 100 g naribane goude
0 kom 3 manje rajčice, narezane na ploške
0 kom sitno nasjeckani peršin
0 kom 1 crvena paprika, narezana na trakice
0 kom 1 mali ljubičasti luk, sitno nasjeckan
0 kom 6-8 šampinjona, narezanih na ploške
0 kom mješavina mediteranskih začina
0 kom sol
0 kom 4 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom tijesto za pizzu
0 kom 150 g kuhane piletine, narezane na manje komadiće
Priprema
01.
02.
U tavi zagrijte ulje. Dodajte patlidžan, papriku i luk te pržite 3 minute.
03.
Smanjite vatru, dodajte gljive, začine, sol i češnjak te pržite još 3-4 minute uz stalno miješanje.
04.
Razvucite tijesto te na njega rasporedite povrće. Dodajte piletinu, sir i rajčice.
05.
Pecite 25-30 minuta te posipajte peršinom prije posluživanja.