Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva.
Sastojci
0 kom tijesto za pizzu
0 kom 150 g mljevenog goveđeg mesa
0 kom parmezan
0 kom 2 sitno nasjeckana luka
0 kom 150 ml umaka od rajčice za pizzu
0 kom 1 rajčica, sitno narezana
0 kom mješavina mediteranskih začina
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckanog
0 kom papar
0 kom 100 g narezanih gljiva
0 kom 100 g mrvljene mozzarelle
Priprema
01.
02.
Namastite lim za pečenje te na lim razvucite tijesto za pizzu.
03.
U tavi pržite goveđe meso dok ne poprimi smeđu boju.
04.
U zdjelici pomiješajte umak od rajčice, rajčicu, začine, češnjak i papar. Pirjajte na laganoj vatri 8-10 minuta.
05.
Umak rasporedite po tijestu. Dodajte meso i gljive. Posipajte sa sirevima.
06.
Pecite 15-20 minuta.