Indijske oraščiće potopiti u vodi 3 sata i ostaviti sa strane. Datulje na kratko staviti u toplu vodu, dok ne omekšaju.
Sastojci
0 kom Za punjenje:
0 kom - 1 veća pitaya
0 kom - 1 šalica indijskih oraščića
0 kom - 1/2 šalice šećera
0 kom - 1 limun
0 kom - 1 žlica kokosovog ulja
0 kom Za tijesto:
0 kom - 10 datulja
0 kom - - 3 šalice bademovog brašna
0 kom - 5 žlica Alpro badem kokos napitka
Priprema
01.
02.
U blender staviti datulje, Alpro napitak i bademovo brašno, te ostaviti na srednjoj brzini dok se ne dobije tekuća smjesa. Po potrebi dodati vode.
03.
Kalupe za muffine obložiti papirom za pečenje, te ispuniti svaki kalup sa 1 velikom žlicom tijesta.
04.
Sve sastojke za punjenje staviti u blender na 5 minuta. Dodati u kalupe iznad tijesta, do vrha.
05.
Napunjene kalupe prekriti aluminijskom folijom i staviti u zamrzivač na nekoliko sati. Poslužiti hladno.