isprati u hladnoj tekućoj vodi, posušiti, izrezati na kocke,
Sastojci
0 kom 800 g junećeg mesa
0 kom 4 žlice maslinovog ulja
0 kom Vrijeme pirjanja:
0 kom 500 g luka
0 kom 2 žlice maslaca
0 kom 3 žlice nasjeckanog peršina.
0 kom 2 češnja češnjaka
0 kom 1 žličicom origana
0 kom paprom;
0 kom 4-6 rajčica
0 kom 1 lovorovim listom
0 kom 125 ml (1/8 I) bijelog vina 125 ml (1/8 l) instant juhe
0 kom Struja:
0 kom Plin:
Priprema
01.
02.
ugrijati, meso popržiti sa svih strana,
03.
očistiti, izrezati na kolutiće,
04.
rastopiti, kolutiće popržiti dok ne požute, dodati pirjanom mesu i posuti sa
05.
očistiti, sitno nasjeckati, izmiješati sa solju i
06.
dodati mesu i peći oko 2 minute, začiniti
07.
staviti nakratko u kipuću vodu ( ne kuhati), zatim u hladnu, oguliti, očistiti, prepoloviti, izrezati na kockice i dodati mesu sa
08.
doliti
09.
zatvorenu posudu staviti u zagrijanu pećnicu.
10.
-225
11.
-5
12.
oko 1 h
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb